Recenzii 2024

Amarinei S.
https://youtu.be/_-LHEgVZLhg?si=FVX99Sj2NNf6F9Dn Foarte multumit de calitatea plantelor, bine ambalate si sanatoase, o pepiniera de suflet care livreaza plante deosebite. Maria's Joy C5 este unul din soiurile cele mai gustoase ma bucur ca am achizitionat acest soi.
Toma G.
Multumesc pentru comanda ! Impecabil ambalat,niciodata nu am primit asa bine ambalat. Si copacul de asemenea

Recenzii primite pana in 2024:

Florentina G.
Perfectiune din toate punctele de vedere! ❤️ Avand in vedere ca am dat o comanda din strainatate si sa ajunga in Romania. Stare exceptionala! ❤️ Multumim frumos!
Tatian D. > Banana Nordului
Am comandat 4 varietati de Pawpaw, destul de greu de găsit în România. Deși inițial mi s-au părut scumpe, am înțeles imediat ce le-am primit ca își merita pe deplin prețul. Pomișorii sunt destul de dezvoltați (inalti) și cu o rădăcină foarte densă. Împachetarea a fost impresionantă, iar comunicarea cu pepiniera fără reproș. Mai aștept și alte varietăți....alte KSU sau Peterson?!
Irina A.
Un om priceput in tot ceea ce face ,plante sănătoase la preț bun. Am cumpărat plante super ,am primit sfaturi de intreținere și mi-a răspuns tututor intrebărilor. Recomand cu toată increderea.
Spiri C.
MDA......se pare ca mai exista și oameni SERIOȘI!!! DECI.....SE POATE!!! BRAVO! De la produse, disponibilitate, modul de comunicare....pana la modul de ambalare.....nu pot decât......SA VA FELICIT! RECOMAND DIN TOT SUFLETUL! Știu ce vorbesc.....nu e prima comandă pe care o fac.....am avut N+1...experiente ...cu multe magazine on line de profil.....si....sincer....DA....CHIAR SE MERITĂ!!!!! FOARTE SERIOS.....SI.....SINCER! MAI RAR.......
Kring M. > Banana Nordului
CAMPION absolut al materialului saditor de PAW PAW, nu doar in raport cu alti producatori de material saditor, cumparate de la alte Pepiniere, ci si in raport cu exemplarele deja intrate pe rod, ce au trecut de anul 2 de fructificare, desi sunt aproximativ de o ialtime similara (cu exceptia ramificatiilor), cu exemplarul primit de la Pepiniera Dulce. Multumim pentru conduita si profesionalismul exceptional, neintalnit pana in prezent! Sanatate si vigoare pentru producator si plante!!!
Iulia P.
serviciu impecabil, plantele vii, sanatoase, ambalare fara repros, raport calitate-pret, 5☆
Alexa R. > Banana Nordului
Nu ma asteptam la calitatea excelenta a produsului primit de la firma dumneavoastra Totul e la superlativ,inclusiv grija cu care a fost ambalat puietul pawpaw Prolific pe care l-am comandat.Nu ma asteptam sa fiti atat de prompti in expedierea produsului.Sincer la alta firma la care am apelat am asteptat luni de zile ,in cele din urma am primit produse care lasa de dorit (afara vopsit gardul ,inauntru leopardul) Ce-i drept diferenta de pret maricica ,dar merg pe principiul :sunt prea sarac sa cpar ieftin.In cazul dumneavoastra ,calitatea isi spune cuvantul.Va multumesc din suflet ,mi-ati produs o mare bucurie
Mirela M.
Am fost cu adevarat surprinsă de amabilitatea si dlisponibilitatea de a oferi detalii privind produsele comercializate. Am primit informații complexe, detalii și amănunte ce mi au foat extrem de utile. Pepiniera dulce a dovedit nu doar profesionalism, dar și neașteptat de multă răbdare și implicare. E evident ca Dl Ionescu face aceasta treaba din pasiune, ca nu e interesat doar sa vândă niște produse . Informațiile primite sunt reale și oneste, dezvoltând fiecare aspect cu mult interes. Plantele au ajuns învățare buna, ambalate cu grija și sănătoase. Recomand cu încredere.
Ciprian S.
Super comerciant! Clientul si plantele pe primul loc! Total opus fata de bisnitarul care vinde din Italia. Dupa o experienta neplacuta cu cel din Italia, am ramas fara o planta de Paw Paw (soiul Prima) in colectia de plante exotice si am descoperit Pepiniera Dulce. Pretul cu 25% mai mic decat din Italia, fara pretul curierului din Italia. Am fost intr-o duminica pe 30 aprilie, pe la ora 20.00. Pentru ca plantele erau in faza de corectie a radacinilor nu erau inca disponibile pentru vanzare. Omul nu le vinde pana nu au un standard, o calitate, o conformitate adecvata maximizarii sanselor de... Mai multe
Markus B. > Banana Nordului
Plantă frumoasă bine dezvoltată, se vede ca e crescută aşa cum trebuie. Varful plantei cca 10-15cm este ruptă cred câ din cauza manipulării sau aşa ceva dar nu cred ca este o problemă, sper ca anul viitor va creşte nu 10 ci 30 de cm. Mulțumesc Pepiniera Dulce! Ksu Atwood era un soi pe care doresc demult. Felicitări ca întotdeauna sunteți deschişi la noutăți şi faceți tot posibilul ca să ajungă şi la noi în țară! Spor să aveți în tot cea ce faceți! Recomand tuturor Pepiniera Dulce!